Dirigent og musikalsk leder Hannah Howard

 

Hanna Howard er Juniorsymfonikernes faste dirigent fra høsten 2018.

Hannah er 21 år, fra Danmark, og studerer orkesterdireksjon og klaver på Norges musikkhøgskole. Hun er stifter av Sankt Annæ Kammerorkester og har igjennom flere år vært assisterende dirigent for Sankt Annæ Symfoniorkesteret, hvor hun bl.a. har dirigert i Konzertsaal der Wiener Sängerknaben i Wien og DR-konsertsal i København.

Hannah var med og dirigerte Juniorsymfonikerne på Toneheimseminaret i vår, og Juniorsymfonikerne ser nå frem til at hun skal lede og inspirere orkesteret inn i jubileumsåret. Hun har allerede mange spennende planer for hva vi skal spille, og hva vi skal gjøre kommende sesong.

 

 

 

 

 

 

 

DSC05318

Tidligere dirigent og musikalsk leder Andreas Patrik Hansson

 

 

 

Andreas Patrik Hansson var Juniorsymfonikernes faste dirigent fra våren 2016 fram til våren 2018.

Juniorsymfonikerne hadde gleden av å ha han som dirigent på The Gathering-prosjektet våren 2016, og han viste der at han har et unikt talent som musikalsk leder. Andreas er 21 år, fra Sverige, og studerer direksjon på Norges Musikkhøgskole.

Han har allerede dirigert blant annet Göteborgs Symfoniker og Gothenburg Wind Orchestra og har i flere år vært dirigent for Polstjärneprisets Symfoniorkester.